Recent

 • Oproep van Car-Pass en 6 internationale partners tot Europees Parlement: “Bescherm de Europese consument tegen tellerfraude!”

  Oproep van Car-Pass en 6 internationale partners tot Europees Parlement: “Bescherm de Europese consument tegen tellerfraude!”

  Car-Pass, FIA (internationale federatie van Automobielclubs), CECRA (Europese federatie van autodealers), CITA (Europese federatie van bedrijven die de autokeuring uitvoeren), EReg (Europese koepel van registratieautoriteiten), CarPol (Europese politienetwerk tegen autocriminaliteit) en RDW (Nederlandse Rijksdienst voor het Wegverkeer) lanceren een oproep tot het Europees Parlement om de Europese consument die een occasie auto wil kopen, beter te beschermen tegen geknoei met kilometerteller.

  Lees meer...
 • Kentekenplaten T, O, M & Q

  Kentekenplaten T, O, M & Q

  Op 7 oktober 2014  zal een nieuwe nummering van kentekenplaten verplicht worden.

  Lees meer...
 • OMZETTING ECOCHEQUES BEDIENDEN IN EEN GELIJKWAARDIG VOORDEEL VOOR 31 OKTOBER 2014

  OMZETTING ECOCHEQUES BEDIENDEN IN EEN GELIJKWAARDIG VOORDEEL VOOR 31 OKTOBER 2014

  Eenmaal per jaar in juni worden aan alle voltijds tewerkgestelde bedienden met een volle referteperiode en die ressorteren onder het Aanvullend Nationaal Paritair Comité voor Bedienden (ANPCB 218) ecocheques overhandigd ter waarde van 250 euro (pro rata voor deeltijdse werknemers). 

  Lees meer...
 • FEDERAUTO Golf Challenge

  FEDERAUTO Golf Challenge

  Op woensdag 24 september 2014 ging de 17e editie van de FEDERAUTO Golf Challenge (voorheen BAO) door in de Golfclub van Hulencourt in Vieux-Genappe.

  Lees meer...
 • STAKINGSDAG OP 23 SEPTEMBER 2014

  STAKINGSDAG OP 23 SEPTEMBER 2014

  Het ABVV, het ACV en het ACLVB organiseren op dinsdag 23 september 2014 een actie tegen de plannen van de toekomstige federale regering. 

  Lees meer...

Onze tools

FEDERAUTO op twitter

FEDERAUTO 17 sep

FEDERAUTO @Federauto

Stil blijven zitten is verliezen. Diegenen die die dit beseffen zullen er nog bij zijn in 2020 . De anderen ... @carlveys congres FEDERAUTO