Recent

 • FEDERAUTO Golf Challenge

  FEDERAUTO Golf Challenge

  Op woensdag 24 september 2014 gaat de 17e editie van de FEDERAUTO Golf Challenge (voorheen BAO) door in de Golfclub van Hulencourt in Vieux-Genappe.

  Lees meer...
 • Rijden op aardgas

  Rijden op aardgas

  Rijden op aardgas heeft heel wat voordelen.

  Lees meer...
 • DIV-ANTENNES: max. 2 aanvragen/klant/dag

  DIV-ANTENNES: max. 2 aanvragen/klant/dag

  Aangezien de DIV alles in het werk stelt om de vertraging te verwerken voor het behandelen van de aanvragen tot inschrijving van een voertuig  ontvangen per post (Brussel), werd beslist dat de DIV-antennes vanaf 04/08/2014 op volgende manier werken:

  Lees meer...
 • Naar een minder dure sanering van bodemverontreiniging: uw medewerking wordt gevraagd!

  Naar een minder dure sanering van bodemverontreiniging: uw medewerking wordt gevraagd!

  FEDERAUTO onderzoekt de mogelijkheid tot het oprichten van een sectoraal bodemsaneringsfonds voor haar leden met het oog op om hen te helpen indien ze met bodemverontreiniging worden geconfronteerd. Ovam, de Vlaamse administratie die de bodemproblematiek beheert, steunt dit initiatief. Om verdere stappen te ondernemen en om uw belangen goed te kunnen behartigen, hebben we uw medewerking nodig!

  Lees meer...

Onze tools

FEDERAUTO op twitter

Jos Vermeiren 30 aug

Jos Vermeiren @JosVermeiren

@heinzperform @AnthonyKumpen Veel succes met de nieuwe vestiging heren! Bezorg ons zeker ook foto's voor het #federauto magazine.

philippe decrock 28 aug

philippe decrock @philippedecrock

@RuttenGwendolyn @peeters_kris1 @Bart_DeWever autosector voor afvlakking VAA bedrijfswagens & fiscaal duwtje EV's,hybrides,CNG #federauto

FEDERAUTO 31 jul

FEDERAUTO @Federauto

Congrès FEDERAUTO 17/09: La #mobilité du #futur " Drive your business to mobility". Soyez de la partie: plus d'info ow.ly/zMJxn